Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Ενέργειες διαχείρισης επιβεβαιωμένης κράτησης

Ενέργειες διαχείρισης επιβεβαιωμένης κράτησης

Στα πλαίσια της επαγγελματικής διαχείρισης των επιβεβαιωμένων κρατήσεων, έχουμε επίσης ορίσει μια σειρά από διαδικασίες, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες και να δημιουργήσουμε σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους.

Τα στάδια που ακολουθούμε έπειτα από μια επιβεβαιωμένη κράτηση και ως την στιγμή της αναχώρησης του πελάτη έχουν ως εξής:

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Όλα τα στάδια επικοινωνίας και διαχείρισης των επιβεβαιωμένων κρατήσεων που αναφέρθηκαν, αποσκοπούν σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από πλευράς μας. Τελικός μας στόχος είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που θα μας ξαναπροτιμήσει στις επόμενες διακοπές του, και φυσικά ο ευχαριστημένος ιδιοκτήτης που μας εμπιστεύεται το κατάλυμα του. Για αυτό επενδύουμε σε τεχνογνωσία και υποδομές, με σκοπό να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και άριστες σχέσεις συνεργασίας.

Υπηρεσίες για επιβεβαιωμένους επισκέπτες

Tο εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών από την εταιρεία μας, προς τους πελάτες είναι εράστιο, και ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες και τις ζητήσεις τους. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση τους και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε ώστε να βρουν το κατάλυμα της προτίμησης τους και η διαμονή τους να παραμείνει αξέχαστη εμπειρία. Εμείς φροντίζουμε πάντα να προωθούμε τα ακίνητα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, και φυσικά καλύπτοντας τις ανάγκες του πελάτη. Από την στιγμή που έχουμε μια επιβεβαιωμένη κράτηση, οι υπηρεσίες προς τους επισκέπτες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του χαρίζοντας του ξέγνοιαστες διακοπές με αίσθημα ασφάλειας.

Το να παραμένουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να αντιμετωπίζουμε όλα τα ζητήματα με τον επαγγελματισμό, να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, είναι το μόνο που κάνουμε.