Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Υπηρεσιες - On Demand

Υπηρεσιες - On Demand

Οι υπηρεσίες του TravelPro Services είναι πλήρως ευέλικτες ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε ιδιοκτήτη. Είτε χρειάζεστε μόνο online management, είτε πλήρη διαχείριση του ακινήτου σας, είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους εστιασμένους στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην μεγιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να λειτουργούμε προληπτικά, να σκεφτόμαστε προκαταβολικά και να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών μας. Η συνεχής αναζήτηση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας είναι επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη των στόχων μας. Έτσι λοιπόν παρέχουμε πληθώρα on demand υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και άριστες σχέσεις συνεργασίας.

Συμβουλευτική καθοδήγηση στην διαχείριση του ακινήτου.

Η εταιρεία μας έχοντας γνώση και εμπειρία στην διαχείριση καταλυμάτων, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης για μια επιτυχημένη διαχείριση του ακινήτου σας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του.

Υποδοχή επισκεπτών από ειδικά εκπαιδευμένους concierge.

Το έμπειρο προσωπικό μας υποδέχεται με χαμόγελο και διάθεση εξυπηρέτησης τους επισκέπτες, παρέχοντας τους όλη την απαραίτητη πληροφορία για το κατάλυμα και την γύρω περιοχή, και οργανώνοντας με κάθε λεπτομέρεια την άφιξη και αναχώρηση τους.

Λογιστικές υπηρεσίες για βραχυχρόνιες και επαγγελματικές μισθώσεις ακινήτων.

Μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες της εταιρείας μας είναι οι Λογιστικές υπηρεσίες για βραχυχρόνιες και επαγγελματικές μισθώσεις ακινήτων, εξασφαλίζοντας σας ολοκληρωμένη διαχείριση κρατήσεων.

Ασφάλιση ακινήτου Αστικής ευθύνης & περιουσίας.

Η εταιρεία σας ενημερώνει πλήρως για τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας αστικής ευθύνης, καθώς επίσης για το κόστος και τις καλύψεις στα ομαδικά συμβόλαια, που έχει συνάψει η εταιρείας μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων . Έγκειται στην ευχέρεια του ιδιοκτήτη αν θα προχωρήσει στην ασφάλιση του ακινήτου η όχι, αναλόγως την περίπτωση.

Συμβουλευτική καθοδήγηση και μελέτη ανακαίνισης του ακινήτου.

Σε περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να προχωρήσει σε ανακαίνιση και αναβάθμιση του καταλύματος του, η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει συμβουλευτική καθοδήγηση και μελέτη ανακαίνισης του καταλύματος, ώστε να είναι φιλικό προς τους επισκέπτες και να βασίζεται σε πρότυπα καταλυμάτων ΒnΒ εκμετάλλευσης.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού από εξειδικευμένο συνεργείο.

Για εσάς που επιθυμείτε την ανάθεση της καθαριότητας σε εξειδικευμένο συνεργείο, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οργάνωση και ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού απαλλάσσοντας σας από όλη αυτή την διαχείριση.

Επαγγελματική πλύση ιματισμού σε συνεργαζόμενο καθαριστήριο.

Αντίστοιχα προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικής πλύσης ιματισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένο καθαριστήριο, εξασφαλίζοντας το ποιοτικό πλύσιμο του ιματισμού και προσαρμοσμένοι απόλυτα στους κανονισμούς απολύμανσης (λόγω covid-19).

Αποκατάσταση βλαβών και επισκευές φθορών.

Σε μας μπορείτε να απευθυνθείτε για κάθε ανάγκη που έχετε για το κατάλυμα σας και την συντήρηση του. Έχουμε στην κατοχή μας έναν κατάλογο από επαγγελματίες και τεχνικούς, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και μπορούν κατόπιν συνεννόησης, ή και άμεσα σε έκτακτες περιπτώσεις, να καλύψουν τις ανάγκες σας. Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε συν τοις άλλοις είναι:

Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας καταλύματος με μηχανή κρατήσεων.

Η δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας για τουριστικά καταλύματα αποτελεί βασικό παράγοντα προώθησης και διαφήμισης των υπηρεσιών τους. Είτε πρόκειται για μικρά είτε μεγάλα καταλύματα, η προβολή παίζει καθοριστικό ρόλο στο να επιλέγει κάποιος επισκέπτης τη διαμονή του. Το συντριπτικό ποσοστό των επισκεπτών σε έναν προορισμό, κάνει χρήση του διαδικτύου για την αναζήτηση και την επιλογή του καταλληλότερο καταλύματος για αυτόν. Επομένως, η ύπαρξη ιστοσελίδας για ένα τουριστικό κατάλυμα αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία μας δύναται να δημιουργήσει επαγγελματικές ιστοσελίδες καταλυμάτων, καλαίσθητες και πλήρως λειτουργικές, λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική πινελιά κάθε ιδιοκτήτη που επιθυμεί να συμβάλει.

Αναπλήρωση Αναλώσιμων.

Κατά την ανάθεση της καθαριότητας σε συνεργαζόμενο συνεργείο, η εταιρεία δύναται να αναλάβει επίσης και την αναπλήρωση αναλώσιμων στο κατάλυμα, εξασφαλίζοντας χρήση ποιοτικών προϊόντων.

Υπηρεσίες Digital Μarketing.

Το Digital Marketing με άλλα λόγια είναι ένας ευρύς όρος που ενσωματώνει όλα τα κανάλια και μεθόδους μάρκετινγκ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να προωθήσουμε ένα κατάλυμα στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν αναλυτικά στις Υπηρεσίες Προώθησης – Marketing, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ, εξασφαλίζοντας την καλύτερη προώθηση του καταλύματος σας.

Εξειδικευμένη εφαρμογή( Application ) με οδηγίες για το κατάλυμα και την περιοχή.

Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει μια εφαρμογή για Smartphones και Tablet-PCs που απευθύνεται σε καταλύματα που έχουν στόχο να διευκολύνουν τους πελάτες τους, τόσο κατά την διαδικασία άφιξης και υποδοχής τους, όσο και κατά την παραμονή τους σε αυτό. Η εφαρμογή αυτή, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταλύματος μπορεί να περιέχει:

Επαγγελματική φωτογράφιση του ακινήτου.

Επαγγελματίας φωτογράφος, συνεργάτης της εταιρείας μας, κατόπιν συμφωνίας – ραντεβού με τον ιδιοκτήτη, φωτογραφίζει εξωτερικά και εσωτερικά το ακίνητο, αναδεικνύοντας το στο έπακρο των δυνατοτήτων του. O ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει επίσης, μεταξύ πολλών επιπλέων επιλογών ψηφιακής απεικόνισης του ακινήτου του όπως: