Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Προώθησης - Marketing

Αναφορικά με τις Υπηρεσίες Προώθησης, το λεγόμενο Marketing του καταλύματος σας, οι δυνατότητες και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι πάρα πολλά και το καθένα έχει την ουσία του όσον αφορά το διαφημιστικό κομμάτι. Παρακάτω αναλύονται εκτενέστερα οι τρόποι και τα μέσα προβολής και προώθησης της λίστας καταλυμάτων μας.

Διαχείριση Ζητήσεων - Κρατήσεων

Η εταιρεία μας, προσφέρει εκτεταμένες τουριστικές λύσεις σε Tour Operators και Travel Agents σε όλο τον κόσμο. Με προηγμένες τεχνολογικές υπηρεσίες όπως το σύστημα κρατήσεων B2B (www.halkidikipro.com), οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα καταλύματα μας προκειμένου να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους τελικούς πελάτες τους. Η B2B πλατφόρμα μας, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη προβολή σε OTA, websites, marketplacesκαι λοιπά που προαναφέρθηκαν, στόχο έχουν τις κρατήσεις στα καταλύματα που διαχειριζόμαστε ή συνεργαζόμαστε. Για την επίτευξη του στόχου μας, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ακολουθούμε μια σειρά από διαδικασίες ώστε να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τις ζητήσεις σε τελικές επιβεβαιωμένες κρατήσεις.

Ενέργειες διαχείρισης επιβεβαιωμένης κράτησης

Στα πλαίσια της επαγγελματικής διαχείρισης των επιβεβαιωμένων κρατήσεων, έχουμε επίσης ορίσει μια σειρά από διαδικασίες, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες και να δημιουργήσουμε σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους.

Υπηρεσίες - On Demand

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας είναι πλήρως ευέλικτες ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε ιδιοκτήτη. Είτε χρειάζεστε μόνο online management, είτε πλήρη διαχείριση του ακινήτου σας, είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους εστιασμένους στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην μεγιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να λειτουργούμε προληπτικά, να σκεφτόμαστε προκαταβολικά και να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών μας. Η συνεχής αναζήτηση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας είναι επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη των στόχων μας. Έτσι λοιπόν παρέχουμε πληθώρα on demand υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και άριστες σχέσεις συνεργασίας.

Υπηρεσίες προς επισκέπτες

Το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών από την εταιρεία μας, προς τους επισκέπτες είναι τεράστιο, και ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες και τις ζητήσεις σας. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε, ώστε να βρείτε το κατάλυμα της προτίμησης σας και η διαμονή σας να παραμείνει αξέχαστη εμπειρία.