Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Υπηρεσίες Επισκεπτών

Υπηρεσίες προς επισκέπτες

Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας

Το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών από την εταιρεία μας, προς τους επισκέπτες είναι τεράστιο, και ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες και τις ζητήσεις σας. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε, ώστε να βρείτε το κατάλυμα της προτίμησης σας και η διαμονή σας να παραμείνει αξέχαστη εμπειρία.
Στα πλαίσια της επαγγελματικής διαχείρισης των επιβεβαιωμένων κρατήσεων, έχουμε  ορίσει μια σειρά από διαδικασίες, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες μας και να δημιουργήσουμε σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους.

Το να παραμένουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να αντιμετωπίζουμε όλα τα ζητήματα με επαγγελματισμό, να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, είναι το μόνο που κάνουμε.

Υπηρεσίες προς τους επισκέπτες

Από την στιγμή που έχουμε μια επιβεβαιωμένη κράτηση, οι υπηρεσίες προς τους επισκέπτες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας ,  χαρίζοντας σας ξέγνοιαστες διακοπές με αίσθημα ασφάλειας.

Υπηρεσίες Γραφείου γενικού Τουρισμού

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες υπηρεσίες που παρέχουμε, ανεξάρτητες από την κράτηση σας, αλλά που αναβαθμίζουν την υπηρεσία μας, και σας  δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για οτιδήποτε χρειάζεστε κατά την διάρκεια της διαμονής σας στα καταλύματα μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, στα πλαίσια υπηρεσιών γραφείου Γενικού Τουρισμού, παρέχει υπηρεσίες Rent a Car – Airport Transfers – Οργανωμένες Εκδρομές & Κρουαζιέρες, Extreme Sports & Δραστηριότητες, Ενοικίασης σκαφών και λοιπά.

Vip Υπηρεσίες

Δυνατότητα επιπλέον παροχών στους επισκέπτες

Η εξατομικευμένη ταξιδιωτική μας ομάδα μπορεί να παρέχει καθοδήγηση, έμπνευση και συμβουλές σχετικά με τις διακοπές σας στη Χαλκιδική. Οι ιδιωτικές περιηγήσεις μας επίσης, μπορούν να σχεδιαστούν και να προσαρμοστούν στις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας σας VIP υπηρεσίες, εάν το επιθυμείτε, όπως Private yachts – Personal Chef – Baby Sitting – υπηρεσίες περιποίησης & καλλωπισμού, και άλλα.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Όλα τα στάδια επικοινωνίας και διαχείρισης των επιβεβαιωμένων κρατήσεων που αναφέρθηκαν, αποσκοπούν σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από πλευράς μας. Για αυτό επενδύουμε σε τεχνογνωσία και υποδομές, με σκοπό να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και άριστες σχέσεις συνεργασίας.