Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Υπηρεσίες Καταχωρήσεων

1

Kαταχώρηση σε πρόγραμμα διαχείρισης ακινήτων και κρατήσεων (PMS), με δυνατότητα πρόσβασης στον ιδιοκτήτη.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτει η εταιρεία μας, και στο οποίο παρέχεται πρόσβαση στον κάθε ιδιοκτήτη μεμονωμένα για το κατάλυμα του. Πλήρως προσαρμοσμένο στην ελληνική γλώσσα, σας δίνει την δυνατότητα απλά, άμεσα και απομακρυσμένα, να έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες και προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας ημερολόγιο, για την διαχείριση των κρατήσεων που εισάγονται χειροκίνητα από την εταιρεία ή αυτόματα σε περιπτώσεις channel manager.

H πρόσβαση σε αυτό το σύστημα είναι εφικτή από παντού, από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο internet (μέσω καλωδίου, Wi-Fi ή δικτύου 3G/4G κινητής τηλεφωνίας). Τα οφέλη από ένα τέτοιο σύστημα είναι πάρα πολλά, όπως η ευέλικτη τιμολόγηση, οι πολλαπλοί χρήστες με διαφορετικά δικαιώματα, η επιτυχημένη διασύνδεση μηχανών, η ενημέρωση και ο προγραμματισμός καθαριότητας και εργασιών και πολλά άλλα. Σαφώς, όλα τα παραπάνω αναβαθμίζουν το κατάλυμα σας και προσφέρουν επαγγελματική διάσταση στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

2a

a) Καταχώρηση σε βασικές διαδικτυακές μηχανές πωλήσεων (booking.com, Airbnb, Vrbo, Homeaway).

Tο κατάλυμα σας καταχωρείται στις βασικές και πιο διαδεδομένες διαδικτυακές μηχανές πωλήσεων, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο λειτουργίας κάθε πλατφόρμας. Σκοπός είναι η ολοκληρωμένη και ορθή καταχώρηση του καταλύματος, με επαγγελματική παρουσίαση στα κατάλληλα σημεία, που να το αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2b

b) Ολοκληρωμένο πακέτο καταχώρησης σε 50+ πλατφόρμες διαδικτυακών μηχανών πωλήσεων (OTA), με χρήση Channel Manager.

Το κατάλυμα σας καταχωρείται και προωθείται σε παραπάνω από 50 Διαδικτυακές μηχανές πωλήσεων – Online Travel Agencies (OTAs) και άλλες τόσες Metasearch platforms. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η αυξανόμενη δημοτικότητά τους μεταξύ των ταξιδιωτών καθιστά απαραίτητη τη συμμετοχή τους στη στρατηγική κράτησης κάθε καταλύματος. Σύμφωνα με έρευνα της Google, το 52% των ταξιδιωτών παγκοσμίως επισκέπτονται έναν ιστότοπο ή επικοινωνούν απευθείας με ένα κατάλυμα για να κάνουν κράτηση, μόνο αφού εντοπίσουν τις λεπτομέρειες σε έναν ιστότοπο OTAs.

Ενδεικτικά αναφέροντας τα οφέλη από την προβολή του καταλύματος σας σε OTAs:

3

Καταχώρηση σε Local Marketplaces της Χαλκιδικής.

Eξίσου σημαντική με τα παραπάνω, είναι η προβολή του καταλύματος στα πιο δημοφιλή marketplaces της Χαλκιδικής. Αυτά είναι τα websites που εμφανίζονται πρώτα όταν κάποιος αναζητά ένα κατάλυμα στην Χαλκιδική, οπότε σαφώς η προβολή σε αυτά είναι πολύ σημαντική. Σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία μας έχει προαγοράσει διαφημιστικό χώρο στο καθένα και προχωράει σε καταχώρηση και προβολή του καταλύματος σας, στοχεύοντας φυσικά την προσέλκυση πελατών, ανεξάρτητα από το αν θα κάνουν κράτηση μέσα από αυτά ή θα προτιμήσουν την απευθείας κράτηση. Ενδεικτικά αναφέροντας τα, καθώς η λίστα marketplaces εμπλουτίζεται συνεχώς, είναι τα εξής: halkidikipro.com – travelpro.gr – gohalkidiki – halkidikitravel – halkidiki.com, και λοιπά.

4

Καταχώρηση στα εταιρικά μας WebSites

Το εταιρικό ή επαγγελματικό website εξασφαλίζει την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας στον παγκόσμιο ιστό, παρέχοντας πληροφόρηση σχετικά με τη δομή, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τιμές. Επίσης περιλαμβάνει τα τελευταία νέα, προσφορές και διαγωνισμούς που ελκύουν τους πελάτες, αποτελώντας ένα πλήρες μέσω προβολής και προώθησης προϊόντων – καταλυμάτων. Ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο δεν αποτελεί μόνο μέσω διαφήμισης, αλλά και μέσω κρατήσεων, αγοράς και πωλήσεων. Η υπεροχή του έναντι των social media βασίζεται στα πλεονεκτήματά του που το καθιστούν αναντικατάστατο μέσω, το οποίο εγγυάται το μέλλον και προάγει την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης. Η εταιρεία μας γνωρίζοντας την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της εταιρικής παρουσίας στον ιστό, έχει στην κατοχή της διάφορα websites στα οποία καταχωρείται και προβάλλεται το κατάλυμα σας. Η επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων που συλλέγονται μπορούν να καθορίσουν το λειτουργικό και στρατηγικό προγραμματισμό της επιχείρησης, επιτρέπουν την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ως προς την διαχείριση καταλυμάτων και συμβάλλουν στην αύξηση των κρατήσεων.

5

Καταχώρηση σε Social Media: Business Facebook - Instagram.

Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος στους κόλπους της νεολαίας αποτελώντας πανίσχυρο μέσω επικοινωνίας και πληροφόρησης , αλλά και προβολής προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, ότι τα Social Media έχουν εισβάλει για τα καλά στην καθημερινότητα και τις ζωές μας, και φυσικά η εταιρεία μας ακολουθεί όλες τις τάσεις, προσαρμοζόμενη πάντα στις ανάγκες και τα δεδομένα της εποχής. Αυτό μεταφράζεται σε στήσιμο επαγγελματικών σελίδων των καταλυμάτων σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook – instagram, etc. Kατ’ επέκταση, προχωράμε σε προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες για την λίστα καταλυμάτων μας (που θα αναλυθούν εκτενέστερα παρακάτω). Διαμέσων αυτών των επαγγελματικών σελίδων ανά κατάλυμα, εμπλουτίζουμε την επισκεψιμότητα και προσελκύουμε πελάτες , ώστε να εισέλθουν εντός οικοσυστήματος μας και να προχωρήσουν σε κράτηση.

6

Καταχώρηση σε Google my business & google site - google blog.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών καταχωρήσεων, η εταιρεία μας δύναται να δημιουργήσει καταχώρηση του καταλύματος σας, στο google – my business δημιουργώντας ιστότοπο προβολής στην google του καταλύματος σας, και φυσικά τοποθετώντας το στον χάρτη ώστε να οδηγούνται οι πελάτες ως την πόρτα σας. Δημιουργούμε επίσης goggle – blogger για το κατάλυμα, διευρύνοντας τις δυνατότητες και τα σημεία marketing που θα αναλυθούν σε επόμενο στάδιο. Αυτή η καταχώρηση είναι πολύ σημαντική καθώς δίνει ταυτότητα του καταλύματος σε μια από τις πιο δυνατές μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο.

7

Καταχώρηση σε επιλεγμένα κανάλια πωλήσεων μέσα από λίστα 100+ Επιλογών.

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της επαγγελματικής και ολοκληρωμένης δουλειάς που προσφέρει προς τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, έχει στην διάθεση της ένα πλήρες και αναλυτικό έντυπο – check box, με επιλεγμένα κανάλια πωλήσεων μέσα από λίστα 100+ επιλογών, των υπηρεσιών που παρέχει σε κάθε ένα, και της κοστολόγησης σε κάθε περίπτωση. Με αυτό τον τρόπο έχετε σαφή εικόνα των προσφερόμενων υπηρεσιών από την εταιρεία, και του συνολικού κόστους που προκύπτει βάσει των τελικών επιλεγμένων υπηρεσιών από εσάς, σε σχέση με το κατάλυμα σας και την μεταξύ μας συνεργασία. Φυσικά και υπάρχουν ολοκληρωμένα πακέτα – προσφορές που περιλαμβάνονται στις επιλογές σας. Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, βασισμένη στην ειλικρίνεια και την διαφάνεια, η οποία να αποδώσει τα μέγιστα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του καταλύματος σας.

8

Κατάχωση σε επιλεγμένα Leaders Online Travel Agencies και Deals Sites (σελίδες προσφορών) ανά xώρα προέλευσης.

Το TravelPro Services έχοντας καθιερωθεί στον χώρου του Τουρισμού και της Διαχείρισης Καταλυμάτων, έχει συνάψει συνεργασίες με πολλά γραφεία του εξωτερικού καθώς και στο εσωτερικό. Ορισμένα από τα πιο γνωστά γραφεία με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι: Nikana – Grabo.bg – Buburuza Travel – Planet Travel, etc. Σαφέστατα, η προώθηση του καταλύματος σας σε αυτά τα γραφεία από την εταιρεία μας, και κατά συνέπεια η καταχώρηση στα website τους, αποτελεί ένα παραπάνω βήμα, στοχεύοντας περισσότερες κρατήσεις από τις αντίστοιχες χώρες προέλευσης κάθε φορά. Εξίσου σημαντική είναι η καταχώρηση στα επονομαζόμενα Deals Sites, αναβαθμίζοντας την δυνατότητα προβολής και προώθησης του καταλύματος σας στα πιο δημοφιλή sites του είδους. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Ekdromi.gr – Travel Pulse και λοιπά, όπου το ήδη καθιερωμένο πια πελατολόγιο τους αναζητά το κατάλυμα της προτίμησης του.

Επιλογές Πακέτων Καταχώρησης

Πλήρης καταχώρηση ακινήτου.

Σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη και επαγγελματική καταχώρηση του καταλύματος σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καταχωρήσεων όπως περιεγράφηκαν αναλυτικά παραπάνω.

Η καταχώρηση σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία, σε συνδυασμό με το καταλληλότερο για εσάς μοντέλο συνεργασίας με την εταιρεία μας, σας εξασφαλίζει μια κερδοφόρα και επιτυχημένη διαχείριση για το κατάλυμα σας. Τα οφέλη και η χρησιμότητα κάθε σημείου καταχώρησης αναλύθηκαν εκτενώς, οπότε ένας συνδυασμός όλων αυτών αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση του καταλύματος σας.

Βελτιστοποίηση υπαρχόντων καταχωρήσεων.

Σε περιπτώσεις που υπάρχουν ήδη καταχωρήσεις σε πλατφόρμες, προχωράμε σε βελτιστοποίηση και αναβάθμιση των καταχωρήσεων αυτών, παραμένοντας υπό πλήρη διαχείριση του ιδιοκτήτη ή προσχωρώντας στο master account της εταιρείας, ανά μοντέλο συνεργασίας που συμφωνήθηκε να γίνει εκατέρωθεν.

Είναι πολύ σημαντικό, οι οποιοσδήποτε καταχωρήσεις μπορεί να υπάρχουν, να αναβαθμιστούν από άτομα έμπειρα και καταρτισμένα σε αυτό το πεδίο. Η εταιρεία μας παρέχει αυτή την υπηρεσία, και το προσωπικό της γνωρίζει τις δυνατότητες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες ανά πλατφόρμα, ώστε να επιτύχουμε την ορθότερη και καλύτερη προβολή του καταλύματος σας.

Επιπρόσθετες Καταχωρήσεις.

Κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών και έπειτα από συστάσεις της εταιρείας για την χρησιμότητα της καταχώρησης ανά πλατφόρμα, προχωράμε στην εκ νέου καταχώρηση σε πλατφόρμες που δεν υπάρχει καταχώρηση του καταλύματος σας. Σκοπός είναι μια ολοκληρωμένη προβολή του ακινήτου σε πλατφόρμες ορόσημο που θα το αναδείξουν, και θα αναβαθμίσουν την παρουσία του μέσα στα χιλιάδες ακίνητα του ανταγωνισμού.

Πάντα την τελική απόφαση την λαμβάνει ο ιδιοκτήτης, κατόπιν συζητήσεων και αναλύσεων της εταιρείας για την διαδικασία και τα οφέλη από κάθε πλατφόρμα.

Εξατομικευμένα πακέτα καταχωρήσεων
βάσει αναγκών:

Η εταιρεία, έχοντας πλήρη επίγνωση του κόστους σε κάθε περίπτωση, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων κάθε πλατφόρμας, δύναται να παρέχει υπηρεσίες καταχωρήσεων, ειδικά εξατομικευμένες στις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτηκαι καταλύματος.

Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα από την πλευρά μας, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά το εύρος και το πλήθος των πλατφορμών ( ΟΤΑs – websites – marketplaces και λοιπά), οπότε οι πιθανοί συνδυασμοί θα μπορούσαν να είναι πάρα πολλοί ανά περίπτωση.