Επικοινωνήστε μαζί μας

We will be happy to provide you with any information you need ...

24-hour Emergencies Contact: +30 2373021313

Γράψτε μας το μήνυμα σας

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την καταχώριση του ακινήτου σας

Είμαστε περήφανοι που διαχειριζόμαστε κάθε πτυχή της διατήρησης του ενοικιαζόμενου ενοικίου για διακοπές σας και είναι έτοιμο να το απολαύσουν οι επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες. Στόχος μας είναι να σας επιτρέψουμε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδα από την ενοικίασή σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία από τις εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείρισή της. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε τα πάντα, από τη λήψη φωτογραφιών, τη σύνταξη περιγραφών και το μάρκετινγκ του ενοικιαζόμενου ακινήτου για διακοπές έως τη συνεργασία με πιθανούς επισκέπτες και την πραγματοποίηση κρατήσεων, καθώς και τη διαχείριση υλικοτεχνικής υποστήριξης, όπως κρατήσεις, πληρωμές, check-in και check-out, καθαριότητα, συντήρηση ιδιοκτησίας και αποστολή έκτακτης συντήρησης. Διαχειριζόμαστε επίσης τεχνικούς συντήρησης για τακτική συντήρηση, βελτιώσεις και έκτακτες ανάγκες. Φροντίζουμε οι ιδιοκτήτες ακινήτων να μπορούν να κοιμούνται καλά το βράδυ γνωρίζοντας ότι το ακίνητό τους φροντίζεται και αποφέρει τα περισσότερα δυνατά έσοδα στην αγορά ενοικιάσεων διακοπών στη Χαλκιδική.

Τα ποσοστά προμήθειας για υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων κατά μέσο όρο ξεκινούν από 10% και κυμαίνονται έως και 25%, ανάλογα με το μοντέλο συνεργασίας μεταξύ εσάς και της εταιρείας μας. Υπάρχουν δύο στατικά κόστη για την επιχειρηματική δραστηριότητα με την TravelPro Services, η προμήθεια και το κόστος καθαρισμού. Το ποσοστό προμήθειας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως: το μοντέλο συνεργασίας μεταξύ μας ή μια ανοιχτή συνεργασία με υπηρεσίες κατ’ απαίτηση που θα επιλέξετε. Παρέχουμε πλήρη διαχείριση υπηρεσιών χωρίς περικοπές και μπορεί να προσφέρουμε σε νέους ιδιοκτήτες διάφορες επιλογές συνεργασίας μαζί μας, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Δοκιμάστε το για ένα χρόνο, αφήστε μας να σας αποδείξουμε την ποιότητα και την υπεροχή των υπηρεσιών μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε, αλλά αν αποφασίσετε να μην το κάνετε, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.

Το ξεκίνημα είναι εύκολο και χωρίς κινδύνους. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ακίνητα που είναι υπάρχουσες ενοικιάσεις διακοπών συνήθως εντός δύο εργάσιμων ημερών. Το συμβόλαιό μας δεν έχει τέλη εκκίνησης. Η ενεργοποίηση περιλαμβάνει τη λήψη νέων φωτογραφιών, τη συγκέντρωση λεπτομερών καταχωρίσεων, τον καθορισμό μιας δομής τιμών, τη δημιουργία διαφημιστικού μάρκετινγκ στα κανάλια του Διαδικτύου και την έναρξη της μεταφόρτωσης του ακινήτου σε περισσότερες από 50 πλατφόρμες για να κάνετε κρατήσεις – όλα αυτά σε λίγες μέρες!

Ναι, θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Ένας εκπρόσωπος της TravelPro Services θα σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση μιας ποικιλίας έργων, όπως η ρύθμιση του τηλεφώνου, του καλωδίου και του διαδικτύου σας. Είμαστε επίσης πρόθυμοι να συνεργαστούμε με εργολάβους και εταιρείες επίπλων για την τοποθέτηση των αντικειμένων σας για να εξασφαλίσουμε μια υπέροχη ιδιοκτησία.

Το συμβόλαιό μας είναι ανοιχτό και πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να έχει επαχθείς ρήτρες. Είναι απλό και περιλαμβάνει ρήτρα 60 ημερών για οποιονδήποτε λόγο – εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να φύγετε με 2 μήνες προειδοποίηση. Το συμβόλαιό μας είναι στην ουσία ένα συμβόλαιο μίσθωσης του ακινήτου σας με την εταιρεία μας, με δικαίωμα υπεκμίσθωσης στους τελικούς πελάτες.

Όχι, ωστόσο, απαιτούμε όλα τα ακίνητα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις Υπηρεσίες TravelPro να είναι διαθέσιμα για εποχική ενοικίαση. Ωστόσο, ένας ιδιοκτήτης, φίλος ή οικογένεια μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ακίνητο για ορισμένες ημέρες (μέγιστο 15 ημέρες) κατά την περίοδο που το διαχειριζόμαστε. εάν σκοπεύετε να το διαθέσετε μόνο περιστασιακά, τότε το ακίνητό σας πιθανότατα δεν είναι κατάλληλο για το πρόγραμμά μας. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια συμφωνία ιδιοκτήτη ακινήτου εάν το ακίνητο δεν είναι κατά κύριο λόγο διαθέσιμο για κρατήσεις.

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Η TravelPro Services εστιάζει σε ενοικιάσεις ανώτερης κατηγορίας σε επιθυμητές τοποθεσίες. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολυτελής βίλα, μια όμορφη μεζονέτα ή ακόμα και ένα άνετο διαμέρισμα, μέχρι ένα μεγάλο ακίνητο που είναι προορισμός διακοπών στην παραλία. Αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε πρόθυμοι να εξετάσουμε κάθε ακίνητο και να σας ενημερώσουμε εάν πιστεύουμε ότι θα κάνει μια καλή ενοικίαση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε εάν το ακίνητό σας πληροί τις προϋποθέσεις.

Οι επισκέπτες αναμένουν μια πλήρως λειτουργική ιδιοκτησία όταν φτάσουν με έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, μαγειρικά σκεύη, ποτήρια, internet, τηλεόραση κ.λπ. καθώς και μια τυπική προμήθεια κλινοσκεπασμάτων, πετσέτες μπάνιου και χεριών και τυπικά αναλώσιμα όπως λαμπτήρες και μπαταρίες . Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βεβαιωθούμε ότι έχετε τα πάντα στη θέση τους. Έχουμε ακόμη και φόρμες απογραφής για να διασφαλίσουμε ότι έχετε τη σωστή ποσότητα κάθε είδους. Απαιτούνται συνδέσεις Internet και τηλεφώνου σε κάθε κατάλυμα. Τα όμορφα διακοσμημένα ακίνητα τείνουν να έχουν υψηλότερα ενοίκια και ενθαρρύνουμε πάντα τους ιδιοκτήτες να έχουν ένα ακίνητο που να φαίνεται καλά. Μια καλή δοκιμή για το αν χρειάζεται να έχετε κάτι στο ενοικιαζόμενο σας είναι να μπείτε στη θέση του επισκέπτη… Αν μένατε κάπου για μια εβδομάδα, τι θα περιμένατε να έχετε σε αυτό το ενοικιαζόμενο ακίνητο… αυτό είναι Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες τη διαμονή τους.

Εξετάζουμε κοντινά συγκρίσιμα ενοίκια για να υπολογίσουμε τις τιμές στην αγορά. Εξετάζουμε επίσης τα ημερολόγια διαθεσιμότητας για να δούμε πόσο καλά έχουν κάνει κράτηση άλλοι με την τιμολόγηση που έχουν δημοσιεύσει. Επίσης, βασιζόμαστε στα δικά μας εσωτερικά δεδομένα από άλλες συγκρίσιμες ενοικιάσεις που διαχειριζόμαστε. Η τιμολόγηση είναι πολύ συγκεκριμένη για το μέγεθος του ακινήτου, την ακριβή τοποθεσία και την ποιότητα των φινιρισμάτων. Καμία τιμολόγηση δεν ορίζεται ποτέ τέλεια την πρώτη φορά – το κλειδί είναι να παρακολουθείτε και να προσαρμόζετε τις τιμές με βάση την πραγματική ζήτηση της αγοράς. Εδώ υπερέχει η TravelPro Services – παρακολουθούμε τα ποσοστά μετατροπής της ενοικίασής σας στην αρχική τιμή και προσαρμόζουμε προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με το πόσο καλά γίνεται η κράτηση της ενοικίασης. Είναι μια συνεχής διαδικασία που είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα. Όσο περισσότερα χρήματα βγάζουν οι ιδιοκτήτες μας, τόσο περισσότερα κερδίζουμε εμείς – επομένως προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μεγιστοποιήσουμε τα έσοδα.

Έχουμε διάφορους τρόπους επικοινωνίας των επισκεπτών με τις Υπηρεσίες TravelPro. Ο μεγαλύτερος τρόπος επικοινωνίας μας είναι ο ιστότοπος και το email μας. Δεύτερον, έχουμε υπαλλήλους έτοιμους να απαντούν στο τηλέφωνο όλο το εικοσιτετράωρο. Έχουμε έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης εκτός ωραρίου για να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αναζητούμε πάντα τρόπους για να συγκεντρώσουμε σχόλια από τους καλεσμένους μας. Το προσωπικό μας επικοινωνεί με κάθε επισκέπτη όσο βρίσκεται στο σπίτι για να διασφαλίσει ότι η εμπειρία των διακοπών του είναι πάνω από κάθε προσδοκία και επίσης τον ενθαρρύνουμε να αφήσει τα σχόλιά του και τις υψηλές αξιολογήσεις του για το κατάλυμα. Παρέχουμε σχόλια στους ιδιοκτήτες μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε κατάλυμα μπορεί να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες ενοικίασης και να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Φυσικά, μπορούν μέσω περισσότερων από 50 πλατφορμών να κάνουμε εγγραφή για το ακίνητό σας, πολλές αγορές ή ακόμα και τουριστικά γραφεία στα οποία το προωθούμε. Σε πολλές περιπτώσεις, πολλοί υποψήφιοι επισκέπτες προτιμούν ένα email ή ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία μας, για απευθείας κράτηση. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να επιτρέψουμε στους επισκέπτες να δουν ένα ακίνητο online στις ιστοσελίδες μας halkidikipro.com & travelpro.gr και να εξασφαλίσουν τις κρατήσεις τους με πιστωτική κάρτα.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να αναμένουν να λάβουν το εισόδημά τους από ενοίκια μία εργάσιμη ημέρα μετά από κάθε αναχώρηση από το ακίνητό τους. Αναμένετε να λάβετε μια οικονομική εκκαθάριση και μια αυτόματη απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό για κάθε κράτηση. Το αντίγραφό σας θα περιλαμβάνει επίσης μια ανάλυση των εξόδων και του κόστους συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τιμολογίων από εξωτερικούς προμηθευτές που προτιμάτε.

Δεν είναι πρόβλημα! Οι Υπηρεσίες TravelPro δεν θα χρεώσουν τίποτα για κρατήσεις που δεν υπερβαίνουν τις 15 ημέρες, εάν θέλετε να διαχειριζόμαστε αυτούς τους επισκέπτες (π.χ. πρόσθετες συλλογές, εξυπηρέτηση πελατών, check-in, check-out, προγραμματισμός καθαρισμού κ.λπ.). Θα συνεργαστούμε απευθείας μαζί σας για να συγκεντρώσουμε όλες τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε. Η TravelPro Services θα διαχειρίζεται πλήρως αυτές τις κρατήσεις για εσάς, όπως κάθε κράτηση που κάναμε. Ενδέχεται να χρειαστεί να εισπράξουμε το τέλος καθαρισμού από τον ιδιοκτήτη καθώς και τους φόρους για εξόφληση, με την προϋπόθεση ότι αυτά τα ποσά έχουν ήδη καταβληθεί. Εάν όχι, μπορούμε να συλλέξουμε τυχόν οφειλόμενα ποσά. Εάν επιθυμείτε να διαχειριστείτε τον επισκέπτη ή ο πρώην διαχειριστής του καταλύματός σας θα το κάνει για λογαριασμό σας, θα αποκλείσουμε αυτές τις κρατήσεις στο ημερολόγιό μας και δεν θα ισχύουν χρεώσεις. Επίσης, σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη εταιρεία, μπορούμε να διαχειριστούμε τυχόν επιβεβαιωμένες κρατήσεις κατά τη στιγμή της μεταφοράς στις Υπηρεσίες TravelPro χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μέσω του συστήματος PMS μας, έχετε πρόσβαση στο ημερολόγιο του ακινήτου σας και ενημερώνεστε με SMS / mail κάθε φορά που έχετε επιβεβαιωμένη κράτηση. Κάθε φορά που έχετε μια ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση. Παρέχουμε επίσης ετήσια ανατροφοδότηση, που ολοκληρώνεται κάθε φθινόπωρο. Αυτό παρέχει σχόλια από τους επισκέπτες, μια ανασκόπηση του ιστορικού συντήρησής σας και προτεινόμενες ενημερώσεις για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων ενοικίασης του ακινήτου.

Όχι, το αναλαμβάνουμε για εσάς. Συλλέγουμε τους φόρους, τους τοποθετούμε στον λογαριασμό μεσεγγύησης του ιδιοκτήτη μας και αποστέλλουμε για λογαριασμό σας. Κάθε κράτηση έχει φόρους που προστίθενται στο ποσό της ενοικίασης – επομένως, όταν βλέπετε ένα ποσό ενοικίασης ευρώ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε συγκεντρώσει και επιπλέον θα σας αποδώσουμε φόρους – δεν χρειάζεται να μας στείλετε επιπλέον χρήματα για να πληρώσουμε φόρους ούτε χρειάζεται να καταθέσετε στην αρχή διαμονής σας.

Ανάλογα με το μοντέλο συνεργασίας μεταξύ μας σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να διαχειριστούμε τον καθαρισμό του ακινήτου ή ο ιδιοκτήτης μπορεί να αποφασίσει να το κάνει μόνος του. Πάντα η χρέωση καθαρισμού καταβάλλεται σαν μια επιπλέον χρέωση από τον επισκέπτη ή υπολογίζεται στο συνολικό ποσό της κράτησης. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να τα προγραμματίσετε ή να τα πληρώσετε. Εάν επιθυμείτε να καθαρίσετε το ακίνητό σας μόνοι σας, απλώς ενημερώστε μας και σας πληρώσουμε για αυτό ως μέρος της δήλωσης κράτησης.

Εάν έχετε ένα καθαριστικό με το οποίο έχετε συνηθίσει να εργάζεστε, τότε ενδέχεται να το χρησιμοποιήσουμε για την ενοικίασή σας. Γενικά, έχουμε συμβεβλημένα καθαριστικά με τα οποία έχουμε δημιουργήσει στο σύστημα παραγγελίας εργασίας και συντήρησης που έχουν αποδειχτεί γρήγορο, ευέλικτο και αξιόπιστο. Έτσι, εάν δεν έχετε ένα κανονικό καθαριστικό, θα έχουμε έτοιμο για χρήση. Παρέχουμε το δικό μας σύνολο προτύπων καθαρισμού που τηρεί κάθε καθαριστής όταν εργάζεται με την TravelPro.

Όχι, οι χρεώσεις καθαρισμού μας καλύπτουν την υπηρεσία πλυντηρίου για λευκά είδη, πετσέτες και είδη ευεξίας με κάθε καθαρισμό. Όλα τα καθαρίστριά μας έχουν τις δικές τους επαγγελματικές εγκαταστάσεις πλυντηρίων ρούχων ή πλένουν επαγγελματικά τα κλινοσκεπάσματα και τα πετσέτες εκτός του εργοταξίου για να αποφύγετε οποιαδήποτε χρήση του πλυντηρίου ή του στεγνωτηρίου σας.

Όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα αντικείμενα όταν η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό του ακινήτου. Η TravelPro Services διασφαλίζει ότι το ακίνητό σας παραμένει πλήρως εφοδιασμένο. Απαιτούμε τα ενοικιαζόμενα καταλύματά μας να συνοδεύονται από ένα αρχικό σύνολο ανέσεων που παρέχονται από τις καθαρίστριες, ώστε όταν φτάνουν οι επισκέπτες, να μην χρειάζεται να κατευθύνονται κατευθείαν σε μια αγορά. Αυτό το σετ περιλαμβάνει πολλά ρολά χαρτιού υγείας ανά μπάνιο, ένα ρολό χαρτοπετσέτες, μικρά μεγέθη σαπουνιού, σαμπουάν και μαλακτικό, σαπούνι πιάτων, καρτέλες απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων και σακούλες σκουπιδιών στην κουζίνα. Οι καθαρίστριές μας αγοράζουν χύμα τις ανέσεις του ξενοδοχείου και τις ανανεώνουν για κάθε διαμονή. Αντί να διαχειρίζεται και να συντηρεί ένας ιδιοκτήτης, η TravelPro Services χρεώνει αυτά τα είδη που περιλαμβάνονται στο κόστος του καθαρισμού αναχώρησης.

Μας αρέσει όταν οι ιδιοκτήτες ασχολούνται με τη διακόσμηση και τη βελτίωση της ιδιοκτησίας τους. Απλώς φροντίστε να ελέγξετε ότι το ακίνητο δεν έχει γίνει κράτηση και ότι μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση όποτε θέλετε! Οι διαχειριστές ακινήτων μας μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με αδειούχους εργολάβους και σχεδιαστές για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το έργο όπως ακριβώς φαντάζεστε!

Ο επισκέπτης θα καλεί πάντα την TravelPro Services όταν διαχειριζόμαστε το κατάλυμα. Ο επισκέπτης δεν θα μάθει ποτέ το όνομα ενός ιδιοκτήτη για λόγους απορρήτου (εκτός εάν προτιμάτε διαφορετικά, για παράδειγμα σε περιπτώσεις που είστε υπεύθυνοι για το check-in/check-out). Δεχόμαστε την κλήση και αποστέλλουμε τον κατάλληλο τεχνικό συντήρησης ή προμηθευτή ή σας ενημερώνουμε και αποφασίζετε εσείς τι να κάνετε. Πληρώνουμε τον πωλητή και προσθέτουμε τον λογαριασμό στη δήλωση του ιδιοκτήτη του ακινήτου σας, αφαιρώντας από τα έσοδα που σας οφείλονται κατά την κράτηση – με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα πληρώσετε από την τσέπη σας για οτιδήποτε, εκτός αν τύχει να είναι μεγάλη επισκευή. Χρεώνουμε μια μικρή αμοιβή για αυτούς τους τύπους θέσεων έκτακτης ανάγκης, γενικά περίπου 15 ευρώ, αλλά μερικές φορές περισσότερο εάν πρέπει να έχουμε κάποιον στο χώρο για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Η TravelPro Services παρέχει εξυπηρέτηση και διαχείριση επισκεπτών, καθώς και διαχείριση ακινήτων στους ιδιοκτήτες, αλλά δεν είμαστε εταιρεία συντήρησης. Αναλαμβάνουμε τηλεφωνικό κέντρο 24 ώρες το 24ωρο, διαχείριση κρατήσεων, υποστήριξη επισκεπτών, τακτικό προγραμματισμό και επιθεωρήσεις καθαριότητας, αποστολή ειδικευμένου προσωπικού συντήρησης, παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας του Διαδικτύου, εσωτερικούς χώρους, συντήρηση ηλεκτρονικών κλειδαριών κ.λπ. Οι διαχειριστές ακινήτων μας διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα στη διαχείριση ακινήτων. Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων θα ανεφοδιάζουμε τους λαμπτήρες και θα κάνουμε ακόμη και απλή συντήρηση, όπως αλλαγή μπαταριών τηλεχειριστηρίου ή λαμπτήρων για φωτιστικά σώματα, εάν υπάρχουν ανταλλακτικά στο χώρο του ξενοδοχείου. Η διαδικασία επιθεώρησής μας είναι πολύ ενδελεχής και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος για τους ιδιοκτήτες.

Καταχώρηση ακινήτου

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα λάβεις μια δωρεάν εκτίμηση των εσόδων που μπορεί να σου προσφέρει το ακίνητό σου.

Αν ανήκεις σε εταιρία διαχείρισης ή είσαι ιδιοκτήτης πολλαπλών ακινήτων, επικοινώνησε μαζί μας για να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία.