Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Tips Φιλοξενίας

Στην Rentals Pro Services γνωρίζουμε

Όταν πρόκειται για ενοικιάσεις ακινήτων τουριστικής εκμετάλλευσης, η εμπειρία του επισκέπτη είναι το παν. Στην Rentals Pro γνωρίζουμε ότι η διαχείρισης των καταλυμάτων Βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα, επομένως για εμάς δεν είναι τόσο δύσκολο να είμαστε καλός οικοδεσπότης.
Απλώς χρειάζονται μερικά επιπλέον βήματα και λίγη περισσότερη προετοιμασία. Σκοπός μας, να μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία.

Κρατάμε τις υποσχέσεις μας

Με άλλα λόγια, δεν λέμε ψέματα και δεν μπερδεύουμε τους πιθανούς επισκέπτες μας. Για παράδειγμα, αν τους υποσχεθούμε wifi, τότε καλύτερα να βεβαιωθούμε ότι θα βρίσκονται όλα σε λειτουργία μέχρι την άφιξή τους. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτάσετε σε ένα μέρος διακοπών και να δείτε ότι το μόνο που σας υποσχέθηκαν ήταν ψέματα. Το να είμαστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους για το τι μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι σημαντικό για εμάς.

Διατηρούμε επικοινωνία

Ως οικοδεσπότες, οι επισκέπτες μας θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να έρθουν σε επαφή μαζί μας σε περίπτωση που το χρειαστούν. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κάποιες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, από «πώς λειτουργεί το ντους;», μέχρι πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα ή ακόμα και κάποιες έκτακτες ανάγκες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι καλό να αφήνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν ότι είμαστε πάντα εκεί για να τους βοηθήσουμε αν το χρειαστούν. Γεγονός που λειτουργεί θετικά ακόμα και στις κριτικές.

Πληροφορίες (πολλές)

Όταν ένας πιθανός επισκέπτης επικοινωνήσει μαζί μας, θα πρέπει να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες εκ των προτέρων. Είναι σημαντικό να επικοινωνούμε ανοιχτά σχετικά με τις τιμές, τις ανέσεις, την περιοχή όπου βρίσκεται  το ακίνητο και άλλα πράγματα που γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, αλλά ίσως να μην ρωτάνε εξ’ αρχής. Το να είμαστε πρόθυμοι και ευγενικοί, επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίζουν ότι είμαστε ειλικρινείς και μπορούν να μας εμπιστευτούν. Επιπλέον, αποφεύγει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Φερόμαστε σαν Ξενοδόχοι

Αν και τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης  θεωρούνται πιο εναλλακτικά κατάλυματα σε σχέση με τα ξενοδοχεία, οι επισκέπτες εξακολουθούν να αναμένουν κάποια προνόμια που μοιάζουν με των ξενοδοχείων. Αρχικά, περιμένουν ότι το μέρος θα είναι καθαρό πριν κάνουν check in, με καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες στο μπάνιο. Επιπλέον, αναμένονται και άλλα πράγματα όπως χαρτί υγείας ή σαπούνι χεριών, επομένως τα παρέχουμε πάντα. Η καλαίσθητη, μοντέρνα ή και ιδιαίτερη διακόσμηση είναι πολύ σημαντική ένα ακίνητο, επομένως προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτά τα πρότυπα.

Σκεφτόμαστε σαν επισκέπτες

Τα ξενοδοχεία δεν μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία κάθε επισκέπτη, αλλά εμείς σίγουρα μπορούμε. Το όλο νόημα ενοικίασης καταλυμάτων βραχυχρόνια μίσθωσης είναι να έχετε μια οικεία ατμόσφαιρα ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Συνεπώς μπορούμε να κάνουμε κάτι επιπλέον, για να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των επισκεπτών μας. Για παράδειγμα, εάν είναι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες, τους αφήνουμε ένα μικρό κουπόνι για να δείξουμε την εκτίμησή σας. Ακόμη και κάτι τόσο μικρό όσο μια κάρτα καλωσορίσματος μπορεί να εκτιμηθεί πολύ από τους ανθρώπους. Πάντα σκεφτόμαστε ορισμένα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τους επισκέπτες μας να νιώθουν ότι κάναμε κάτι μόνο για αυτούς. Αξίζει πραγματικά όλη την προσπάθεια.

Μιλάμε με τους επισκέπτες μας για τις Προτιμήσεις τους

Μερικές φορές, οι επισκέπτες δεν ξέρουν ότι περιμένουν κάτι μέχρι να φτάσουν στο τουριστικό κατάλυμα και να δουν ότι δεν είναι εκεί. Και μετά απογοητεύονται. Για αυτό τον λόγο ρωτάμε τους επισκέπτες μας εάν θέλουν ή χρειάζονται κάτι κατά την άφιξη και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Με αυτόν τον τρόπο,  μπορούν να δουν ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους φιλοξενήσουμε και να αισθάνονται ότι τους φέρονται ιδιαίτερα.

Δεξιότητες φιλοξενίας

Αυτοι λοιπόν είναι μερικοί τρόποι για να βελτιώσουμε τις δεξιότητες φιλοξενίας μας, μεταξύ όλων των άλλων υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας. Εφαρμόζοντας αυτές τις πρακτικές ουσιαστικά βελτιώνουμε ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας του πελάτη. Κάθε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης  θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο, αλλά αν οι επισκέπτες  έχουν κακή εμπειρία επικοινωνίας μαζί μας ή με την κράτηση τους, αυτό δεν θα έχει σημασία. Μερικές φορές, αυτές οι πολύ μικρές χειρονομίες μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους. Και αφού είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστούν, γιατί να αναλάβουμε τον κίνδυνο να απογοητεύσουμε τους επισκέπτες μας με κακές πρακτικές φιλοξενίας?