Είστε Ιδιοκτήτης; γίνετε οικοδεσπότης κερδίστε χρήματα φιλοξενήστε επισκέπτες διοργανώστε εμπειρίες οικονομική ελευθερία

Travel Pro Services

Η εταιρεία

Η TravelPro Services είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, με δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας. Προάγουμε μια δημιουργική και διαφοροποιημένη σειρά υπηρεσιών με σκοπό την εισαγωγή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας διαμονής. Η εταιρεία μας έχει ως αποστολή την τελειοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη καλύπτοντας τις ανάγκες διαμονής του, των μεταφορών καθώς και πληθώρα δραστηριοτήτων και εκδρομών κατά την παραμονή του στην Χαλκιδική. 

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση φιλοξενίας, τη διαχείριση κρατήσεων, την οργάνωση του δικτύου πωλήσεων και τον σχεδιασμό μάρκετινγκ. Με σημαντική εμπειρία στον χώρο και μια δυναμική ομάδα, το επαγγελματικό μας όνειρο είναι να αναδείξουμε την Χαλκιδική και να προσδώσουμε υπεραξία στο τοπικό τουριστικό προϊόν.

Rentals Pro

Το τμήμα Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυμάτων

Η διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα στην εταιρεία μας με εξειδίκευση και τεγνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης, προώθησης και τουριστικής αξιοποίησης του ακινήτου σας. Είτε πρόκειται για ξενοδοχεία και βίλες, όπου απαιτείται μία συνολική λύση διαχείρισης είτε πρόκειται για μία προσαρμοσμένη λύση σε συγκεκριμένες ανάγκες (όπως διαχείριση διαδικτυακών συστημάτων κρατήσεων – OTA’s – μέσω channel manager) μπορούμε να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε την καταλληλότερη λύση στα μέτρα σας!

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να μετατρέψετε ένα ξενοδοχείο ή μία βίλα σε μία κερδοφόρα επένδυση με τη μέγιστη απόδοση, βασιζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία, την συμπίεση του κόστους και τις εφαρμοσμένες λύσεις που έχουμε να σας προτείνουμε!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες των ακινήτων!!!

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η εφαρμογή ολοκληρωμένης προσέγγισης, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες συνδυαστικές υπηρεσίες. Παρέχουμε υπηρεσίες διαμονής, μεταφορών, οργανωμένων εκδρομών, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας επισκέπτης κατά την διαμονή του στην Χαλκιδική.

Αξιοποίηση ακινήτου…

Εκμεταλλευόμαστε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την αξιοποίηση του ακινήτου σας. Προωθούμε ομοιομορφία τιμών σε όλα τα κανάλια διανομής. Διατηρούμε αξεπέραστο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις πωλήσεις. Αξιοποιούμε & να αναπτύσσουμε διαρκώς το πελατολόγιο του ακινήτου. Προσαρμοζόμαστε άμεσα στις νέες τάσεις της αγοράς. Παρακολουθούμε και μεγιστοποιούμε τις αποδόσεις  σε όλα τα κανάλια διανομής.

Οι υπηρεσίες μας

Καταχωρίστε το ακίνητο σας. Επιτρέψτε μας να το διαχειριστούμε, και επωφεληθείτε:

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους εστιασμένους στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην μεγιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να λειτουργούμε προληπτικά, να σκεφτόμαστε προκαταβολικά και να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών μας. Η συνεχής αναζήτηση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας είναι επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη των στόχων μας. Έτσι λοιπόν παρέχουμε πληθώρα on demand υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και άριστες σχέσεις συνεργασίας.

Η έδρα μας

Η εταιρεία Travel Pro Services εδρεύει και λειτουργεί στην καρδιά της Χαλκιδικής, στα Νέα Μουδανιά, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλη την Περιφέρεια Χαλκιδικής και την υπόλοιπη Ελλάδα. Παράλληλα λειτουργούμε το υποκατάστημα μας στην Νικήτη Χαλκιδικής εξυπηρετώντας με αμεσότητα την ζώνη της Σιθωνίας. Τα γραφεία μας είναι άρτια εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό επικοινωνίας και υπολογιστών. Είμαστε κοντά σε σημαντικές τουριστικές τοποθεσίες και μόλις 50 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, γεγονός που παρέχει στην επιχείρησή μας εύκολη πρόσβαση.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η TravelPro Services συνεργάζεται με πολλά γραφεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες μας με τοπικά γραφεία είναι αρχικώς με τις γείτονες χώρες όπως η Βουλγαρία, η Σερβία, η Αλβανία, αλλά και η Ρουμανία, η Γερμανία, η Ελβετία και πολλές άλλες. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους στον τομέα του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το προσωπικό μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει στις  παρακάτω γλώσσες (Αγγλικά – Ρωσικά – Αλβανικά – Ρουμανικά ).

Η εταιρεία προσφέρει εκτενείς τουριστικές λύσεις σε Tour Operators και Travel Agents σε όλο τον κόσμο. Με προηγμένες τεχνολογικές υπηρεσίες όπως το B2B Reservations System, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, την προβολή και τη διαφήμιση και να αξιοποιήσετε τη συνεργασία με επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων και έμπειρους ταξιδιωτικούς πράκτορες.